Форма входу
Раді вітати:Гість

Пошук

Меню сайту

Заявки в ДНЗ
  • Порядок набору дітей до дошкільних навчальних закладів міста Добропілля
  • Заявка в ДНЗ
  • Список дітей,які потребують місця в ДНЗ

  • Виставка
  • Віртуальна виставка-презентація «Патріотизму не вчать, його виховують-2015» м.Добропілля
  • Експозиція закладів освіти
  • Експозиція методичної служби міста
  • Виставка "Місячник педагогічної маїстерності""

  • Доступ до публічної інформації

    База всіх підприємств та державних закладів м.Добропілля
    База всех предприятий и гос. служб г.Доброполья

    Головна » 2012 » Серпень » 7 » Хід оздоровчої кампанії влітку 2012 року в навчально - виховних закладах освіти м. Добропілля
    10:21
    Хід оздоровчої кампанії влітку 2012 року в навчально - виховних закладах освіти м. Добропілля

    Хід оздоровчої кампанії

    влітку 2012 року в навчально - виховних закладах освіти м. Добропілля

     

          На виконання Закону України «Про оздоровлення і відпочинок дітей» відділом  освіти Добропільської міської ради, навчальними закладами при  підтримці батьківської громадськості влітку 2012 р. проводиться відповідна робота з організації оздоровлення і відпочинку дітей.

                   В місті створена і функціонує впродовж багатьох  років мережа дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням. Влітку 2012 року  721 дитина відпочила у пришкільних таборах з денним перебуванням, з них 277 дітей пільгових категорій.

              Протягом відпочинкової зміни  педагогічні колективи активно співпрацювали  з Палацами спорту,  Будинками  культури, позашкільними навчальними закладами, пришкільними майданчиками,  де дітям організовували цікаві та змістовні заходи. В рамках  Року спорту в пришкільних таборах проводилися  спортивні змагання з футболу, плавання, волейболу  та Козацькі розваги, в яких діти приймали активну участь.

            З метою виховання патріотичних почуттів у школярів, вшанування ними подвигу нашого  народу у  Другій світовій війні, учні відвідали військово – патріотичні музеї м.м. Добропілля, Білицьке; музей бойової Слави і  Світлицю у центрі туризму та краєзнавства  Добропільської міської ради та радо запрошували до себе на зустрічі ветеранів Великої Вітчизняної Війни.

            Для організації змістовного відпочинку учнів значна увага приділяється організації екскурсій по Донецькій  області та за її межами. Організовано 104 екскурсії, в яких взяли участь 2303 дитини, 9 туристичних походів за участю 138 дітей. Організованим відпочинком  за межами області , а саме у м. Севастополь,  протягом літнього періоду  охоплено 55 учнів із НВК- гімназії та ЗОШ І-ІІІ ст. № 10.  Робота в цьому напрямку продовжується.

             Під час організації екскурсій посилено контроль відділу  освіти за дотриманням навчальними закладами вимог постанови Кабінету Міністрів України №176 від 18.02.1997р. «Правила надання послуг пасажирським автомобільним транспортом».

            Для зміцнення здоров'я дошкільників в дошкільних навчальних закладах  освіти влітку організовані оздоровчо - загартувальні процедури, контрастне обливання рук і ніг, сухе та вологе обтирання масажною рукавичкою, ходіння по ребристій дошці, водні процедури у штучних басейнах. Дитяче меню доповнено соками, харчовий раціон збагатився свіжими овочами і фруктами. Для розвитку та підтримки творчих здібностей та фізичного здоров’я  малюків  у дитячих садках регулярно проводяться різноманітні конкурси, музичні та спортивні свята і розваги.





    Переглядів: 543 | Додав: Максим | Рейтинг: 1.5/2
    Всього коментарів: 0
    Понравилась новость? Дай знать о ней другим!:)
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Загальноосвітні навчальні заклади

    Дошкільні навчальні заклади

    Hosting Ukraine


    Статистика
    Статистика
    Зараз на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Відвідали за день
    [ Повний Список ]


    Архів записів

    Календар
    «  Серпень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031


    Безкоштовний хостинг uCoz