Форма входу
Раді вітати:Гість

Пошук

Меню сайту

Заявки в ДНЗ
  • Порядок набору дітей до дошкільних навчальних закладів міста Добропілля
  • Заявка в ДНЗ
  • Список дітей,які потребують місця в ДНЗ

  • Виставка
  • Віртуальна виставка-презентація «Патріотизму не вчать, його виховують-2015» м.Добропілля
  • Експозиція закладів освіти
  • Експозиція методичної служби міста
  • Виставка "Місячник педагогічної маїстерності""

  • Доступ до публічної інформації

    База всіх підприємств та державних закладів м.Добропілля
    База всех предприятий и гос. служб г.Доброполья

    Головна » 2012 » Березень » 1 » Фінішували юні науковці
    10:32
    Фінішували юні науковці

    Наприкінці лютого в місті Донецьку завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук  України. 9 учнів 8-11 класів нашого НВК № 4 презентували свої дослідницькі роботи.

             Тимофєєва Аліна (11-А) стала учасницею заочного відбіркового туру з роботою «Особистість та час (аналіз журналістської творчості громадянського кореспондента В. Подоляна)» в секції «Журналістика» (керівник Шмирко І.В.), Гайдук Ольга (11-А) втретє одержала перемогу з роботою «Дослідження екологічного стану підземних вод кам’яновугільних відкладень шахти«Добропільська – Капітальна» в секції «Геологія», де вона посіла ІІІ місце (керівник Саранча І.В.).

             Вперше виступили з дослідженнями в секції «Соціологія» учениця

    10-А класу Клюєва Єлизавета, яка запропонувала роботу з теми «Виховання громадянськості у молоді та школярів м. Добропілля Донецької області в умовах становлення української державності та громадянського суспільства» та в секції «Фольклористика»   учениця цього ж класу Микитенко Карина з роботою «Специфіка колористичних образів родинно-побутової лірики (на матеріалах записів  Добропільського району Донецької області)». За результатами захисту в секції «Фольклористика»  та секції «Соціологія» дівчата стали дійсними членами обласної філії МАН (керівник обох робіт  Бавикіна  Л.Д.).

                          В науковому відділені «Екологія та аграрні науки» перемогу отримали: в секції «Агрономія» - Бєлікова  Олена  (11-А) – ІІ місце за роботу «Вивчення впливу мікродобрив гумінової природи на  зимостійкість деяких видів сортів озимої пшениці», в секції «Лісознавство» - Виноградова  Анастасія (10-А) – ІІ місце за роботу «Дослідження стану  окремих форм Picea Pungens Engelm у міських насадженнях міста Добропілля Донецької області», Рижко Оксана (11-А) – ІІ місце за роботу «Дослідження стану полезахисних лісових насаджень в околицях міста Добропілля»; підтвердила своє членство в МАН Гайдук Ольга (8-А), яка захищала свою роботу з теми «Дослідження стану окремих порід листяних дерев міста Добропілля як показника забруднення навколишнього середовища» в секції «Екологія». Отримала посвідчення дійсного члена МАН  Багдасарян Олександра (11-А) за роботу на тему «Дослідження стану окремих трав’янистих рослин у заповідному урочищі Никанорівський ліс Добропільського району Донецької області», яку презентувала на секції «Охорона довкілля». Всі учнівські дослідницькі роботи для цього відділення готувалися під керівництвом  Броваренко С.В., учителя біології та екології Добропільського НВК № 4 .


    Переглядів: 550 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    Понравилась новость? Дай знать о ней другим!:)
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Загальноосвітні навчальні заклади

    Дошкільні навчальні заклади

    Hosting Ukraine


    Статистика
    Статистика
    Зараз на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Відвідали за день
    [ Повний Список ]


    Архів записів

    Календар
    «  Березень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031


    Безкоштовний хостинг uCoz